Review: Outbreak – Endless Nightmares

Meestal zit het mee en soms zit het tegen. Voor wat betreft Outbreak: Endless Nightmares geldt helaas het laatste. Het is niet de beste game uit het retro horror survival genre en in deze videoreview legt DM4S van het retro subkanaal ons uit wat er aan de game schort.

In Outbreak: Endless Nightmares valt onder het survivalhorror-gameplay genre en voegt daar naar eigen zeggen elementen van roguelike gameplay toe te voegen. Je moet verkennen, op voorraden jagen, aanwijzingen vinden en je een weg banen door elke anomalie – elk bestaande uit semi-procedureel gegenereerde werelden. Outbreak: Endless Nightmares richt zich volgens de ontwikkelaar op herspeelbaarheid door meerdere karakteropties aan te bieden – elk met hun eigen vaardigheden, upgradepaden en meer. Maar of dat ook goed uit de verf komt hoor je in bovenstaande videoreview.

RECENSIES OVERZICHT
Review: Outbreak - Endless Nightmares
4.5
review-outbreak-endless-nightmares<b>Review: Outbreak - Endless Nightmares </b><br><br> Het idee van een survival/horror meets roguelike klonk heel leuk op papier en de trailer zag er ook interessant uit. Helaas is de uitwerking zo tergend slecht dat het gewoon totaal niet uit de verf komt. De clunky besturing, gameplay missers en grafische problemen zorgen dat het geheel een slechte game opleveren. Ik kan deze game dan ook niet aanbevelen. </br> </br> <b>Plus</b></br> + De retro vibe zit er redelijk in<br> </br> <b>Min</b></br> - Clunky besturing <br> - Camerapositie <br> - Saaie Gameplay <br> - Level design <br>
Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments