Update 11-7

Helaas, het was gewoon een foutje. Square Enix heeft laten weten dat ze geen plannen hebben om de FF7 Remake naar de Xbox One te brengen.

Als reactie op onderstaande geruchten liet de uitgever dit weten:

Zoals we eerder hadden aangekondigd zal FINAL FANTASY VII Remake op de PlayStation 4 op 3 maart gaan uitkomen. Er zijn geen plannen voor andere platforms.

Dus helaas…

Origineel bericht 10-7

Final Fantasy 7 wordt door vele fans van de serie gezien als misschien wel de beste game uit de serie. Er werd dan ook al jaren geroepen om een remake en in 2015 luisterde Square Enix dan eindelijk en kwam de aankondiging dat ze daadwerkelijk een remake gingen maken. Het slechte nieuws voor ons als Xbox bezitters was dat deze remake alleen voor de Playstation leek te gaan verschijnen. Later bleek dat het om een timed exclusive zou gaan. Tot nu dan.

Op Facebook verscheen ineens een filmpje van Xbox Germany waarin ze doodleuk lieten zien dat de Final Fantasy 7 remake op dezelfde datum zou moeten gaan verschijnen voor zowel de Xbox One als voor de PS4, namelijk 20 maart 2020. Uiteraard staat de originele post niet meer op Facebook, maar gelukkig hebben we de beelden nog dankzij een oplettende Twitteraar.

Sinds de afgelopen E3 staat er overigens inderdaad niet meer in de trailers ‘Play it first on PS4’, maar staat er gewoon een releasedatum. Zou Xbox Germany dan inderdaad voor zijn beurt gesproken hebben? We houden het in de gaten.

Om je alvast lekker te maken voor de game kun je hieronder de trailer nog even bekijken. Dat er een Playstation logo onderin beeld staat moet je ons dan maar vergeven.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments