Ray Tracing onderweg voor Diablo IV

Dat Diablo een populair onderwerk blijft mag wel blijken uit de vele updates die de game krijgt en de nieuwsberichten die wij er over hebben gebracht. De makers blijven echter niet stil zitten want er is een toffe, nieuwe update onderweg!

Diablo IV krijgt namelijk ray tracing. Voor onze Jeff een gat in z’n kasteel springt een kleine side note: voor nu is het bevestigd voor PC en dus nog niet voor de consoles. Tijdens de Nvidia Special Address op CES 2024 werd dit namelijk aan de hand van een nieuwe trailer aangekondigd. Hiervoor werkt Blizzard samen met Nvidia en diens DLSS3. Dit moet er voor gaan zorgen dat de game met behulp van ray tracing schaduwen en reflecties gaat ondersteunen. Ray tracing in Diablo IV moet vanaf maart beschikbaar zijn.

Diablo IV is op dit moment bezig aan z’n tweede seizoen genaamd Season of Blood. Deze moet aflopen op 23 januari. Een release datum voor seizoen drie is op het moment van schrijven nog niet bekend, al zal deze niet lang op zich laten wachten. Kijken jullie al uit naar ray tracing voor Diablo IV en het nieuwe seizoen? Laat het ons dan zeker weten!

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties