De vaste spelers, waaronder ikzelf, krijgen er soms een punthoofd van. De vele matchmaking problemen in Rainbow Six Siege. Wanneer wordt dat nou opgelost?

Rainbow Six Siege is een geweldig spel. Het spelen is spannend en weinig vergevend, dood is dood, einde ronde. Toch staat het spelen met een groep vrienden gelijk aan wachten, wachten en nog eens wachten. Rainbow Six vindt het namelijk zeer ingewikkeld om een groep van 2, 3 of 4 mensen in rondje schieten te krijgen. Ben je alleen of met een volledige groep van 5, dan zit je er binnen een scheet en een zucht in. Gelukkig weten ze dat bij Ubisoft ook en vandaag zijn ze begonnen om een update uit te gaan rollen. Voorlopig nog even alleen voor de pc maar volgende week, de 14e, zal ook Xbox One update 1.2 tevoorschijn gaan komen. Deze update zorgt voor vele verbeteringen waaronder de matchmaking. Er wordt vooral over verbeteringen aan het datacentrum gesproken en het schijnt dat je met de update ook zelf een datacentrum kan kiezen.

Andere issues die worden aangepakt zijn de bug in de Canal map waarbij verdedigende spelers naar buiten kunnen wandelen in de voorbereidingsfase, is er een gedeeltelijke fix voor de “smoke background” freeze en wordt de wachttijd die we altijd zien correcter weergegeven.

Hopelijk lost dit de ergernissen een beetje op en kunnen we sneller aan de slag.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments