Afgelopen week was het weer de periode van showcases, maar welke sprongen er uit?

We hebben toffe games gezien, waarbij een aantal komende maanden al uit zullen komen. Een groter aantal games zullen volgend jaar uitkomen. Wel is duidelijk dat we komende jaren veel nieuwe, maar ook terugkerende IP’s mogen verwachten. Wat te denken van de hilarische beelden van Fable? Of de eerste stapjes die getoond werden in Starfield? Avatar Frontiers of Pandora wat wist te verrassen? Of de nieuwe Xbox Series S met een 1TB SSD? Of Ubisoft’s Star Wars Outlook Outlaws…

Kortom, er is voor iedereen wat en daarom zijn wij deze week benieuwd wat jullie favoriete showcase was. Stem daarom mee in onze poll en wij bespreken jullie antwoord in de podcast aanstaande vrijdag!

De beste showcase deze maand was

Bekijk resultaten

Laden ... Laden ...
Abonneer
Abonneren op
4 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties
Picnic82
Picnic82
10 maanden geleden

Waarom staat PlayStation er niet bij. Of zijn jullie zo pietluttig Omdat die in mei was?

Martinspire
Martinspire
10 maanden geleden
Antwoord aan  Picnic82

Eens dat ie erbij moet. Ik ga er niet op stemmen, maar hij mag best erbij…

Martinspire
Martinspire
10 maanden geleden

Mijn stem gaat naar Ubisoft. Meeste games die ik ook daadwerkelijk wil spelen. Beetje cringe (maar hoort bij E3) en wat flauwe meuk tussendoor zoals je van ze kunt verwachten. Maar wel de beste Ubi lineup in jaren.

Rik
Beheerder
Rik
10 maanden geleden

Xbox Games Showcase en wat mij betreft met afstand de grote winnaar. Ubisoft op een mooie tweede plek, samen met PlayStation die hier niet tussen staat.