Perception eindelijk naar de Xbox One

De nieuwe horrorgame Perception, gemaakt door voormalige Bioshock medewerkers, komt ook naar Xbox One.

Aanvankelijk zou de game alleen uitkomen voor PS4 en pc. Maar het is zojuist bekend gemaakt dat Perception ook naar de Xbox One zal komen. Één ding is zeker, Perception wordt ontzettend gaaf!

Horror op z’n best

Mocht je het niet mee hebben gekregen, Perception wordt gruwelen. Als blinde vrouw loop je rond in een landhuis uit de 18e eeuw en dat voorspelt natuurlijk niet veel goeds.
Domingo heeft in januari al gesproken over het plot van de game, eerlijk gezegd denk ik niet dat ik hem aan ga durven. Horror is al niet helemaal mijn ding, en dan ook nog eens niets kunnen zien lijkt me helemaal doodeng! Bekijk de nieuwe teaser maar eens even.

Daarnaast is ook de uitgever van de game bekend gemaakt. Dit zal Feardemic worden. Perception is de eerste game van Feardemic. Dus de druk om hier een geweldige game van te maken is heel groot. Ik denk dat we daarom wel mogen verwachten dat Perception rete-vet gaat worden!

Perception heeft nog geen releasedatum gekregen. We moeten dus nog even geduld hebben! Mocht er meer nieuws verschijnen houden wij jullie natuurlijk op de hoogte. Houden jullie van horror games?

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments