Op dit moment zijn er problemen met onder andere een zwart scherm bij het opstarten van de Xbox. Het lijkt elke bezitter te treffen. Microsoft werkt aan een oplossing.D

UPDATE 4: Het probleem is officieel weer opgelost.

UPDATE 3: We krijgen berichten dat bij sommige gebruikers de boel weer werkt.

UPDATE 2: Microsoft heeft het issue gevonden en werkt aan de fix.

UPDATE: Offline spelen lukt wel. Haal de netwerkstekker er uit en start de console opnieuw op. Digitale games spelen gaat dan helaas niet lukken, maar games op disc wel.

Op dit moment stromen de klachten binnen van Xbox One-bezitters dat het enige wat ze zien een zwart scherm is. Het systeem lijkt verder wel te werken omdat het menugeluid wel hoorbaar is.

Andere issues die binnenkomen zijn games die niet opstarten, het dashboard wat blijft hangen en de home button die niet werkt. Het lijkt allemaal met elkaar te maken te hebben.

Microsoft is op de hoogte van de problemen en werkt aan een oplossing.

In tegenstelling tot wat in bovenstaande Tweet staat hoef je de support pagina niet te proberen, omdat die ook niet werkt vanwege het overweldigend verkeer daar naartoe.

Xbox marketingsmanager Major Nelson geeft aan dat het probleem aan de kant van Microsoft zit en dat ze bezig zijn om de wijziging die hiervoor zorgt ongedaan te maken.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments