Ontwikkelaars van Atlas Fallen geven tipje van de sluier

Focus Entertainment en haar studio Deck13 Interactive hebben een Combat Trailer uitgebracht voor hun aankomende spel Atlas Fallen, de fantasie actie-RPG waarin je strijdt tegen legendarische wezens in gevechten met superkrachten. Wat zijn we te weten gekomen?

Atlas Fallen is een aankomende actie-RPG ontwikkeld door Deck13 en uitgegeven door Focus Entertainment. Er is een nieuwe trailer onthuld die het geavanceerde gevechtssysteem van Atlas Fallen laat zien, hoe je de goddelijke kracht van een mysterieuze Gauntlet kunt grijpen en heroïsche vaardigheden kunt gebruiken om een tirannieke, almachtige god te verslaan.

In de gebroken wereld van Atlas Fallen is het aan jou om het zand te temmen en het te vormen tot drie krachtige wapens die groter worden naarmate je Momentum opbouwt om de volledige kracht van de Gauntlet te ontketenen. Bovenstaande Combat Trailer geeft een goed en vooral gedetailleerde uitleg van het gevechtssysteem van de game, van armor sets en upgrades tot het momentum-metertje van het personage en idolen.

Atlas Fallen wordt uitgebracht op 10 augustus 2023 en verschijnt voor de Xbox Series X|S.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties