One Punch Man trailer laat ongelofelijke battle-systeem zien

One Punch Man, één van de meest gare anime series die ik ooit heb gezien, heeft een eigen game! Volgens de maker zelf zit er een battle-systeem in zoals die we nog nooit hebben gezien…

One Punch Man, waar gaat dat over? De serie is een beetje een parodie op bestaande superhelden anime series en een vreemde eend in de bijt. Saitama, de meest saaie inspiratieloze anime figuur ooit (en daardoor geniaal) is door ‘intensieve’ training een held geworden die met één slag zijn vijanden dood kan slaan.

Yup, ‘One Punch Man’ is precies de naam voor de inhoud van de serie. Geloof mij, de serie is niet zo saai als het klinkt. Er komen allerlei vijanden langs die denken dat ze Saitama kunnen verslaan en de ongein vliegt je om de oren. Het is dus best leuk dat ze hier een game van hebben gemaakt, maar hoe baseer je dat op een karakter dat blijkbaar zo overpowered is dat hij met één slag zijn vijanden dood kan maken?

Overpowered spelen?

Die vraag hebben de makers beantwoord. Je speelt niet als Saitama, de One Punch Man zelve. Je speelt als een zelfgemaakt karakter en vecht samen met allerlei andere personages middel een ‘battle-systeem zoals je die nog nooit hebt gezien’. Natuurlijk is dit een knipoog, want we hebben het al duizenden keren gezien in alle andere fighting anime games. Nu ik er zo over nadenk mag ik hopen dat het een knipoog is en niet serieus bedoeld, want dan is het natuurlijk een trieste uitspraak in een trailer.

Anyways, de game ziet er niet heel veel belovend uit, mede omdat we dit al vaker hebben gezien in andere games. Toch is het leuk voor de fans om eindelijk met deze franchise aan de slag te kunnen gaan. Het wordt dan waarschijnlijk ook precies dat… een game voor de fans.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments