We weten inmiddels wel dat onze geliefde ome Phil behoorlijk bezig is op social media. Af en toe gaat hij los op Twitter en beantwoord hij tientallen vragen die de Xbox fans hem dagelijks in massa’s toesturen. Vandaag was het weer zo’n dag en laat hij behoorlijk wat interessante nieuwtjes vallen.

We beginnen vandaag met het slechte nieuws, dan kan de rest alleen nog maar meevallen! Veel Xbox liefhebbers zouden graag de mogelijkheid zien om muziek op de achtergrond te kunnen afspelen. Want momenteel ben je als gamer toch nog even afhankelijk van je computer, radio of cd-speler als je tijdens het gamen wil genieten van een muziekje. Vandaar dat deze vraag wederom op Phil af werd geschoten, maar helaas moeten we nog even wachten. Voor de zomer gaan we deze feature nog niet op onze Xbox terugzien.

Over de E3 wil Phil nog niets loslaten, maar we kunnen uit onderstaande tweet zeker opmaken dat er voldoende te zien zal zijn. Ik hou ook wel van een ”surprise factor”, zeker als het te maken heeft met vette lanceringen. We kunnen zeker weer wat aankondigingen en gameplay verwachten dus laat die E3 maar gauw weer komen!

Alhoewel meneer Spencer niet vaak te veel details wil loslaten moest hij toch iets zeggen over Quantum Break. Deze fan kijkt uit naar de komende game, waar Phil heel positief op reageert. Hij heeft zelf al de hele play through gespeeld en geeft de complimenten aan Remedy Games.

Ook naar Gears of War moest uiteraard worden gevraagd. De release staat gepland voor de winter van 2016 en superveel informatie is er nog niet. Phil heeft de game zelf goed kunnen beoordelen. Na het spelen van een stukje campaign en behoorlijk wat multiplayer uren is zijn conclusie dat ze wel van een behoorlijke verassing houden bij het productieteam. Ik ben benieuwd! Wat voor verassingen zouden we kunnen verwachten?

We sluiten af met een vraag over de backwards compatibility. Helaas is er niet erg veel te vertellen, ze zijn nog bezig om de puntjes op de i te zetten bij een aantal games, maar we kunnen wel zeer binnenkort wat meer nieuws verwachten. Ze wilden namelijk wachten met het publiceren van titels tot ze een volledige lijst hadden. Dat zal niet te lang meer duren!

Phil heeft weer allerlei interessante dingen naar het publiek gebracht. We houden hem in de gaten om te kijken wanneer hij meer leuke weetjes laat vallen.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments