Ninja Gaiden 2 en diverse Splinter Cell en Fable delen zijn nu Xbox One X Enhanced

Tijdens de Inside Xbox show van gisteren zijn een zestal hele fijne backwards compatibility ontwikkelingen uit de doeken gedaan. Wat nog fijner is, je kunt er meteen mee aan de slag.

De bikkelharde actie game Ninja Gaiden 2 van 2008 is per direct speelbaar op je Xbox One via het backward compatibility programma van Microsoft. De game is met € 29,99 euro wel aan de prijs, maar daarmee haal je een ijzersterke game uit het 360 tijdperk in huis. Het scheelt natuurlijk als je de game nog hebt liggen. Ninja Gaiden 2 heeft een behoorlijke grafische upgrade gekregen voor Xbox One X bezitters, het loont om de beelden van Inside Xbox (vanaf minuut 51:50) te bekijken.

Games die al speelbaar zijn maar eveneens de Xbox One X enhanced treatment hebben gehad zijn Splinter Cell: Double Agent, Splinter Cell: Conviction, Splinter Cell: Blacklist, Fable 2 en Fable 3. Alle zes de titels zijn op de X speelbaar op een hogere resolutie en met een verbeterde framerate. De verschillen met de 360 versies van deze games zijn gerust groot te noemen.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments