Nieuwe video’s van Marvel’s Guardians of the Galaxy uitgebracht

Eidos-Montréal heeft vandaag twee nieuwe video’s voor Marvel’s Guardians of the Galaxy uitgebracht, elk met inzichten die rechtstreeks van Senior Gameplay Director Patrick Fortier komen.

In de eerste video legt Fortier uit hoe de Guardians samenwerken in de strijd, terwijl de tweede video focust op hoe spelers de Guardians daarbuiten kunnen leiden.

Net zoals ze allemaal hun eigen persoonlijkheid hebben buiten de gevechten, heeft elke Guardian ook zijn eigen unieke specialiteiten en vaardigheden op het slagveld. Hun strategische eigenschappen zijn van het grootste belang voor spelers die de enorme hoeveelheid verschillende vijanden willen verslaan die ze tijdens hun avontuur door de kosmos zullen tegenkomen. Rocket is de specialist op het gebied van explosieven voor meerdere doelen, Groot is de beschermer en heler, Drax is de onthutsende sloopkogel, Gamora is de sluipmoordenaar met veel schade voor één doel en Star-Lord is natuurlijk de veelzijdige “zogenaamde” leider.

In Marvel’s Guardians of the Galaxy krijgen spelers niet alleen de kans om de Guardians te leiden in gevechten. Zoals te zien is in de tweede video, zijn ze ook verantwoordelijk voor het in de juiste richting sturen van hun teamgenoten tijdens hun reis van en naar een overvloed aan iconische Marvel-locaties op de Milano. Keuzes maken (en omgaan met de gevolgen) is een belangrijk onderdeel van het leider zijn en het is ook de kern van de Marvel’s Guardians of the Galaxy-ervaring, van het beslissen hoe je een gesprek benadert tot het toewijzen van vaardigheidspunten, tot het kiezen tussen comic-getrouwe en originele outfits en nog veel meer.

Marvel’s Guardians of the Galaxy is vanaf 26 oktober 2021 verkrijgbaar.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments