Juni is spectaculair geweest voor Xbox Game Pass. Op de Xbox & Bethesda Games Showcase vorige week, werd een ton aan nieuwe games die dag één komen onthuld. Maar voor nu hebben we ook weer wat nieuwe games.

Worms Rumble (Cloud, console en PC) ID@Xbox – Vandaag beschikbaar

Worms Rumble is Worms zoals je het nog nooit hebt gespeeld, met intense, real-time, op arena gebaseerde 32-speler cross-platform gevechten. Bereid je voor op meerdere speltypen waarin je slechts één Heilige Handgranaat van de dood verwijderd bent!

Iron Harvest (PC) – 24 juni

Iron Harvest is een real-time strategiegame die zich afspeelt in de alternatieve realiteit van 1920+, net na het einde van de Grote Oorlog. Het spel laat je gigantische dieselpunk mechs besturen, en combineert epische single-player en co-op campagnes en schermutselingen met intense actie op het slagveld voor multiplayer fans.

Need for Speed: Hot Pursuit Remastered (Console en PC) EA Play – 24 juni

Voel de spanning van de achtervolging en de kick van het ontsnappen in Need for Speed: Hot Pursuit Remastered, die 24 juni verkrijgbaar is met Xbox Game Pass voor PC en Ultimate via EA Play. Het is tijd om de achtervolging nieuw leven in te blazen.

Prodeus (Game Preview) (PC) ID@Xbox – 24 juni

Maak je klaar om de muren rood te verven. Met een handgemaakte campagne van FPS-veteranen uit de industrie, over-the-top bloederige beelden en een ingebouwde community map browser voor onmiddellijke actie met bijna onbeperkte levels om te spelen. Prodeus is de retro shooter waar je op hebt gewacht.

Banjo-Kazooie: Nuts & Bolts (Cloud) – 1 juli

De heldhaftige beer en vogel keren eindelijk terug om Spiral Mountain te verdedigen tegen hun nemesis Gruntilda. Baanbrekend platformspel met voertuigen wacht op je in wilde nieuwe werelden boordevol oude en nieuwe functies en gezichten. Bouw ontzagwekkende voertuigen en ga de Jiggy-uitdagingen aan op elke manier die jij maar wilt!

Bug Fables: The Everlasting Sapling (Cloud, Console en PC) ID@Xbox – 1 juli

Kleine helden, groot avontuur! Volg Vi, Kabbu en Leif op hun epische reis om de Eeuwige Spreeuw te vinden! Verken en combineer de vaardigheden van je team om puzzels op te lossen, machtige vijanden te verslaan en eeuwenoude schatten te vinden!

Gang Beasts (Cloud, console en PC) ID@Xbox – 1 juli

Gang Beasts is een maffe multiplayer partygame met nukkige gelatineachtige personages, brute slapstickgevechten en absurd gevaarlijke omgevingen in de gemene straten van Beef City. Pas je personage aan en vecht tegen vijanden in de melee game mode of vecht met vrienden tegen de bendes van Beef City in de gang game mode.

Immortal Realms: Vampire Wars (Cloud, Console, and PC) – 1 juli

Immortal Realms: Vampire Wars is een meeslepend strategiespel dat zich afspeelt in een duistere vampierwereld in rep en roer. Daal af in een mythische wereld vol verschrikkingen en legendes – en stort je in een meeslepend gothic epos gekoppeld aan een uitdagende game-ervaring.

Limbo (Cloud, Console en PC) ID@Xbox – 1 juli

Limbo is een bekroond indie-avontuur, dat alom geprezen is om zijn meeslepende puzzelontwerp en meeslepende geluid en beelden. De donkere, mistige ruimtes en het spookachtige verhaal zullen je voor altijd bijblijven.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments