De egel die de grootste vijand is van flitspalen wereldwijd is druk bezig zijn schoenen op te poetsen. Sonic komt weer opdraven voor een nieuw avontuur.

De eens zo trotse blauwe mascotte van SEGA had ooit een heerlijk leventje. Hij rende en sprong door de wereld heen om gevangen diertjes te redden en hier en daar een creatie van Robotnik te vernielen. Als afsluiter werkte hij een hotdog naar binnen en een dag later deed hij het allemaal nog een keer.

Sindsdien heeft hij nogal wat bijbaantjes gehad. Hij is veranderd in een weeregel, heeft samen met rivaal Mario meegedaan aan de Olympische Spelen en binnenkort komt hij opdraven in zijn nieuwe game Team Sonic Racing.

Takashi Iizuka van Team Sonic kon echter niet wachten om te vertellen dat ze inmiddels al aan het volgende project met de blauwe egel in de hoofdrol zijn begonnen. Beetje flauw is het vervolgens wel dat hij er verder helemaal niks over kan vertellen.

Het team is erg opgewonden om jullie meer nieuws te kunnen brengen in de toekomst, maar voor nu danken we jullie voor jullie geduld en vragen om nog iets meer geduld te hebben totdat we iets hebben om te laten zien.

Goed, er wordt dus aan een nieuwe game gewerkt, maar het lijkt erop dat we nog wel een poosje moeten wachten voordat we er iets meer over horen. We houden jullie op de hoogte.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments