Het is al weer een tijdje geleden dat we aan de slag konden met de vele characters uit de Warner Bros emmer in de vechtgame MultiVersus. Maar hij zit eraan te komen.

In 2022 werd een open beta van MultiVersus gelanceerd. Het verzamelde snel 10 miljoen spelers en werd de hoogste winstgevende game van juli in dat jaar. In hetzelfde jaar zei Tony Huynh, oprichter van Player First Games, dat hij hoopte dat de MultiVersus ‘open beta’ een blijvertje zou zijn, tenzij de studio “enkele echt vreselijke bugs” vond, maar tegen maart 2023 bevestigde hij dat het spel zou worden afgesloten.

Onze Open Beta is een belangrijke leermogelijkheid voor ons en een opstapje naar de volgende fase van MultiVersus. Dit geeft ons een duidelijker beeld van waar we ons op moeten richten.

Wat volgde was acht maanden van radiostilte vanuit de ontwikkelaars, maar na het teasen van de terugkeer van MultiVersus vorige week, heeft Warner Bros. Games eindelijk bevestigd dat de game later dit jaar zal worden gelanceerd. Is dit waar we eerder deze week al over schreven? Dat Warner Bros richting dit soort service games gaat bewegen?

Op 28 mei kan je met deze gratis game aan de slag.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties