Megalodon schuilt in update Sea of Thieves

De eerste van de drie zomer-updates heet The Hungering Deep en deze content is vanaf nu gratis beschikbaar voor alle spelers van Sea of Thieves.

De game is uitgebreidt met enkele permanente nieuwe functies en content, waaronder een gevaarlijke nieuwe AI-tegenstander, nieuwe items en cosmetische aanpassingen. Voor het eerst is er ook een tijdelijke campagne gekoppeld aan de update.

The Hungering Deep is een twee weken durende campagne waarin je samen met andere spelers op een onvergetelijk avontuur gaat om de mysterieuze en monsterlijke megalodon te verslaan. De update bevat ook een tweetal nieuwe tools om met elkaar te communiceren als je op zee bent: een pratende trompet en een trommel. De rest van het avontuur mag je zelf ontdekken.

De update The Hungering Deep is gratis beschikbaar voor iedereen die Sea of Thieves speelt als onderdeel van de Xbox Game Pass of de game heeft gekocht voor een Xbox One-console. Maak je geen zorgen als je niet kunt deelnemen aan de tijdelijke campagne. Bepaalde content van The Hungering Deep, zoals de megalodon, de pratende trompet en de trommel, blijft daarna gewoon beschikbaar in Sea of Thieves.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties