Marvel’s Avengers geeft meer details vrij

Als er al een game is waar we in de redactie best naar uitkijken, dan is het deze wel. Na de presentatie op de Gamescom gaat dit volgens ons een klapper worden. Vandaag liet Square Enix wat meer over de game weten.

Marvel’s Avengers biedt spelers een zeer rijke ervaring, met een combinatie van Hero Missions en Warzone Missions. De Hero Missions zijn enkel single-player en maken deel uit van de Campaign. Deze Hero Missions zijn ontworpen om de unieke krachten van elke held te ervaren, terwijl je de helden voor je groeiende roster weer bij elkaar brengt. Warzone Missions zijn geschikt voor één tot vier spelers die met elke verzamelde held kunnen spelen. De schaal van elke missie wordt dynamisch afgestemd om het formaat van het team en de levels van spelers. 

Spelers kunnen in Marvel’s Avengers de machtigste helden op aarde op verschillende manieren aanpassen. Hoewel alle superhelden trouw blijven aan hun unieke superkrachten, kun je met elke held toch op verschillende manieren spelen op basis van de toegewezen uitrusting en vaardigheden. Elke held heeft dynamische combosystemen, Heroic-moves, een intrinsieke eigenschap, en kenmerkende move-sets om te ontgrendelen en aan te passen. Je kunt deze iconische Super Heroes ook aankleden met klassieke, populaire en gloednieuwe outfits, geïnspireerd door 80 jaar aan Marvel-geschiedenis.

Om een heroïsche ervaring voor alle spelers te garanderen, zal het verhaal van Marvel’s Avengers zich uitstrekken over verschillende jaren, waarbij bezitters van de core-game zonder aanvullende kosten elke nieuwe, post-release Super Hero en regio ontvangen.

Marvel’s Avengers verzamelen zich op 15 mei 2020.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments