De maker van onder andere Resident Evil, Devil May Cry en nu Scalebound, Hideki Kamiya, staat bekend om zijn ferme uitspraken op de sociale media. Vandaag liet hij weer een staaltje krachttaal zien. Goede tijden, slechte tijden is er niks bij…

OKamiya-Tweet-JAP-400x263[1]p Twitter werd het volgende bericht door Kamiya gepost. Een tweet die ondertussen al weer verwijderd is. Maar helaas, what happens on the internet, stays on the internet. Vandaar deze screenshot, het bewijs. In het Japans laat hij weten dat hij niet happy met Microsoft is. Het hier gebruikte Japans is wat lastig te vertalen maar als je het vrij vertaald staat er: “Die klootzakken bij MS, proberen ze me een beetje te fucken…?” Ferme woorden dus van de maker van de nieuwe Xbox One exclusive game Scalebound.

Bloemlezing

Deze tweet mag dan verwijderd zijn maar Hideki is op Twitter nog lang niet klaar. Na deze tweet postte hij het volgende:

Kamiya heeft grote problemen met de manier waarop Microsoft Scalebound wil gaan presenteren. Hij is overduidelijk geen fan van hun marketing en beschrijft de art die zij van Scalebound op hun site tonen met woorden als “gemiddeld” en “troep”. Kamiya staat bekend om zijn uitbarstingen. In de discussie onder bovenstaande tweet kreeg een deelnemer aan de discussie er nog even van langs omdat hij twijfels had bij de levensvatbaarheid van Scalebound.


Toch kan Microsoft het zich niet veroorloven om een man die een Xbox One exclusive gaat uitbrengen tegen zich in het harnas te jagen. Scalebound zal volgende week op de Gamescom gepresenteerd gaan worden. Misschien heeft Kamiya gewoon een kutbui. Hij heeft al laten weten dat hij niet zeker weet of hij de Gamescom wel zal bezoeken en dat dit van zijn bui afhangt. Dus Microsoft moet even voorzichtig te werk gaan want als Kamiya los gaat, gaat hij echt los.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments