Horrorgame Still Wakes the Deep komt in juni boven water

Lekker griezelen, je moet er maar van houden. Voor die liefhebbers komt er weer een aardige game aan: Still Wakes the Deep laat zijn enge release op 18 juni zetten.

Still Wakes the Deep, de aankomende verhalende horrorgame van de bekroonde ontwikkelaar The Chinese Room en uitgever Secret Mode, wordt op 18 juni uitgebracht. Het zal ook beschikbaar zijn in je Game Pass dus dat is mooi meegenomen.

De releasedatum werd onthuld in een sfeervolle nieuwe trailer op de Future Games Show Spring Showcase 2024, waarin het booreiland Beira D voor de kust van Schotland wordt getoond en de eerste tekenen van de griezels die je daar allemaal gaat tegen komen.

Still Wakes the Deep is een verhalende horror van de meesters van interactieve storytelling in The Chinese Room. Spelers moeten door het gevaarlijke, zinkende booreiland dat hun thuis is navigeren, met niets meer dan slimheid om hen te beschermen tegen alles wat het booreiland is binnengedrongen en wat in de kolkende zee eronder woont.

Still Wakes the Deep is een terugkeer naar het first-person verhalende horrorgenre van The Chinese Room, maker van veelgeprezen games zoals Amnesia: A Machine for Pigs, Everybody’s Gone to the Rapture en Dear Esther.

Je speelt een off-shore booreilandarbeider die vecht voor zijn leven in een heftige storm, gevaarlijke omgeving en de donkere, ijskoude Noordzeewateren. Alle communicatielijnen zijn verbroken. Alle uitgangen zijn weg. Het enige dat overblijft is de ongekende gruwel die aan boord is gekomen onder ogen zien.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties