Na het ontwaken in een mistig droomlandschap wacht de nieuwste Graveyard Keeper een middeleeuws avontuur. Je wordt meegevoerd naar een onbekend land met een cast van ondeugende en speelse personages. Beheers de rol van grafdelver om terug te keren naar de moderne tijd.

Verdiep je door het land te verkennen en grondstoffen te delven. Upgrade de kerk om betere opbrengsten van kadavers te verkrijgen waarmee je deze in de stad kan ruilen voor bouwmaterialen. Beheer je inventaris om te kopen, verkopen, verzamelen en de verschillende voorwerpen te maken die de bewaker op zijn reis zullen helpen.

Graveyard Keeper, de begraafplaats management sim met een komische twist van ontwikkelaar Lazy Bear Games en uitgever tinyBuild, graaft het laatste hoofdstuk. De Last Journey Edition, dat het basisspel plus alle DLC’s bevat, opent op 18 april 2023 voor de Xbox One. Graveyard Keeper Last Journey Edition bevat de Breaking Dead, Stranger Sins, Game of Crone en Better Save Souls DLC’s allemaal voor net geen 50 euries.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties