Gooi met sneeuwballen in SOUTH PARK: SNOW DAY!

Denk je eens in. Sneeuw, lekker zonnetje en dus… winter vieren terwijl de lente net begint. Dat kan want vanaf vandaag is er SOUTH PARK: SNOW DAY!

De game wordt geleverd met een gratis DLC, die bij de release de spelmodus “To Danse With Raveno” in zich heeft en die meer speeltijd, variatie en uitdaging toevoegt tussen het verhaal. De school gaat niet door en Henrietta verveelt zich. Sluit je aan om samen met haar de sluier te doorbreken en waarna je kan “dansen met de vraatzuchtige schaduwen” van South Park. Neem het op tegen golven van duistere vijanden, upgrade je wapens en beheers meer duistere krachten om nieuwe kaarten van Henrietta te verdienen. Deze nieuwe spelmodus biedt een eindeloze rij aan vijanden en versterkt je duistere krachten.

Vervolg je Snow Day-avonturen met een seizoenspas voor SOUTH PARK: SNOW DAY! met een geheel nieuwe spelmodus, nieuwe wapens, een wapenvariatie en cosmetische pakketten. De Season Pass is inbegrepen bij de Digital Deluxe Edition en de Collectors Edition.

Deze Season Pass bevat in totaal 6 DLC’s:

  • Gloednieuwe spelmodus: deze gloednieuwe spelmodus verandert de regels opnieuw! Bereid je voor op helse, nieuwe regels en speciale uitdagingen die ervoor zorgen dat Nichole’s “Infernal Pacts” aanvoelen als een kleuterschoolpauze.
  • Gloednieuw afstandswapen en nieuwe cosmetica: de sneeuwbal is perfect voor iedereen die de andere afstandswapens in het spel onder de knie heeft. Ontketen verwoestende nieuwe aanvallen op vijanden en geef je bondgenoten krachtige ondersteunende effecten.
  • Gloednieuw mĂŞleewapen en nieuwe cosmetica: later dit seizoen wordt een nieuw mĂŞleewapen aangekondigd.
  • Nieuwe wapenvariatie voor de dolken: Deze wapenvariatie geeft de dolken een verwoestende revisie, waarbij sommige wapenupgradekaarten worden vervangen door waanzinnige nieuwe krachten die volledig nieuwe speelstijlen en tactieken openen.
  • CRED Cosmetic Pack: Een kind wordt tegenwoordig gedefinieerd door hun hydratatiedrank – en hun swag. Maak indruk op je vrienden en laat de wereld zien hoeveel CRED je hebt. Het CRED Cosmetic Pack geeft je veel CRED met een fris kapsel, een CRED-hoodie en een cape.
  • Asspen Cosmetic Pack: Later dit seizoen is er een Cosmetic Pack met het thema “Asspen” verkrijgbaar met nieuwe jassen, hoeden en meer.
Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties