Ghost Recon: Ghost War krijgt grote update

De PvP mode van Ghost Recon heeft me nog niet echt in de game getrokken. Jammer want ik heb in Future Soldier menig uurtje gestoken. Misschien dat deze tweede update het aantrekkelijker maakt om er weer tegenaan te gaan.

Jungle Storm, de tweede grote gratis update voor de Ghost War PvP-modus van Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands, is vanaf 14 december beschikbaar.

Jungle Storm introduceert meerdere nieuwe PvP-opties, waaronder:

  • Twee nieuwe klassen beschikbaar in de PvP-modus. Dit zijn de Pathfinder, die uitgerust met een dodelijke kruisboog zelfs door drones onopgemerkt blijft, en een andere klasse, die op 14 december bekendgemaakt wordt.
  • Speel voor het klassement door met jouw squad tegen anderen te strijden om zo in de ranglijst te stijgen.
  • Nieuwe maps voor de Elimination- en Uplink-modi.
  • Nieuwe wapens voor zowel PvP- als PvE-modi.

In Ghost War strijden twee teams van vier spelers tegen elkaar in een vier-tegen-vier deathmatch. Ghost War focust zich met het groeiend aantal klassen, mappen en modi op teamwork, strategie en tactiek. De ontwikkelaars blijven deze algehele PvP-ervaring in de toekomst verrijken door meer klassen, mappen en zelfs modi toe te voegen. Alle nieuwe mappen en modi zijn gratis voor alle spelers. Alle nieuwe klassen zijn verkrijgbaar met Prestige Credits en zijn een week eerder beschikbaar voor alle spelers met een Season Pass of Ghost War Pass.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments