Het is elke maand weer feest bij Xbox, want er worden gewoon gratis games weggegeven! Welke titels komen er in januari aan?

january-games-with-gold-940x528

De eer is aan Killer Instinct: Season 1 Ultra Edition (normaal bijna 40 euro waard in de Store), gratis beschikbaar vanaf 1 januari tot en met 31 januari. Dan heb je ook nog Zheros voor de Xbox One en die is gratis vanaf 16 januari 2016 tot en met 15 februari! Persoonlijk heb ik helemaal niks met deze titels, maar onze redacteur Maarten zweert bij Killer Instinct, dus hij zou het sowieso aanraden. Misschien dat één van onze lezers ervaring heeft met Zheros? Het is een ID@Xbox project in het combat genre waar je samen met een partner wat futuristische konten kan gaan schoppen. Maar of dat leuk is?

Dan heb je nog de Xbox 360 titels en die zeggen mij wat meer dan de Xbox One titels. DiRT Showdown is niet zo goed als Dirt 3, maar evengoed leuk om te spelen. Al helemaal als het gratis is! Je kan DiRT Showdown vanaf 1 januari 2016 downloaden, tot en met 15 januari 2016 (dus wees er snel bij). Daarna is de beurt aan Deus Ex: Human Revolution, één van de hoogtepunten van de vorige generatie! Als je van cyberpunk RPG’s houdt, downloaden! Als je daar niet van houdt, downloaden! Op 16 januari 2016 is de titel gratis, tot en met 31 januari 2016.

 

 

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments