We lopen richting juni en dat betekent dat we weer verwachtingsvol uitkijken naar wat Xbox Live Gold ons gaat schenken.

Zoals elke maand beginnen we met de Xbox One games die we gaan zien. Op 1 juni kunnen we Shantae and the Pirate’s Curse binnen gaan halen. Je gaat op avontuur met je favoriete, goed geföhnde en buikdansende genie. Ze is haar magische krachten kwijt en ze moet nu met haar tegenstander, Risky Boots, samen gaan werken om zo Sequin Land te redden.

Op 16 juni mag je aan de slag als koffiezetter in Coffee Talk. Je schenkt hete drankjes als barista en zorgt dat je klanten tevreden naar huis gaan.

In de backward Xbox en Xbox 360 afdeling krijgen we ook weer twee leuke games.  Net voordat de vernieuwde versie van deze game uit gaat komen, mag je met het origineel aan de slag. Destroy All Humans werd uitgebracht voor de original Xbox.  Je gaat als alien de mensheid overnemen in deze hilarische game.

Als laatste mag je op 16 juni aan de slag met de Xbox 360 game Sine Mora. Hierin speelt tijd een hoofdrol. Alles kan kapot en je kan de tijd manipuleren.

Zo, dat waren ze dan weer. De Games with Gold van juni 2020. Zat er iets voor je bij?

Abonneer
Abonneren op
2 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments
Nosferatu111072
Nosferatu111072
2 jaren geleden

Daar zit helaas niets voor mij bij! Wellicht wordt een ander hier wel blij van…..

LK
LK
2 jaren geleden

Sine Mora ziet er uit als ´n dikke sidescroll shooter en Shantae maakt de Shantae collectie compleet, de vorige Shantae game was ook ´n leuke platformer en deze zal dat ook wel zijn, heb ´n grote collectie maar alle 4 de games zitten daar niet in, goede maand wat mij betreft 🙂