G.R.A.T.I.S… gratis… Jaah, zes letter Lingo is niet zo moeilijk. Want dat zijn ze weer, de komende vier titels die je via je Xbox Live Gold kan scoren, gratis!

We luiden het nieuwe jaar straks weer lekker in. Zoals elke maand weer twee Xbox One games en twee Xbox 360 games die backward compatible zijn. Wat krijgen we dan? Nou, voor de Xbox One krijg je als eerste World of Helsing: Deathtrap die de hele maand januari te pakken is. Vanaf 16 januari komt Killer Instinct Season 2 Ultra Edition in de store en die blijft daar gratis tot 15 februari.

Over naar de achterwaarts bruikbare Xbox 360 games. We trappen af met The Cave die de eerste helft van januari voor het grijpen ligt. In de tweede helft komt… tromgeroffel… de klassieker Rayman Origins, een must-have.

Dus wat leuke games, wat minder leuke games. Ach, we krijgen ze cadeau dus.

 

Abonneer
Abonneren op
2 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments
Vincent Vd Heijden
Vincent Vd Heijden
5 jaren geleden

ik kan die 360 games nooit downloaden.. geen geldige betalings optie krijg ik dan als melding.. wat moet ik doen??

Rob Breedeveld
Rob Breedeveld
5 jaren geleden

Helaas zijn er niet heel veel opties. De makkelijkste manier is een Xbox 360 aanslingeren en hem daarop ‘kopen’. De tweede optie is een Paypal account aanmaken en die als geldige betalingsoptie toevoegen. Zorg wel dat je bankrekening er aan gekoppeld is of dat er tenminste (tijdelijk) 25 euro tegoed op staat. Dit kan je er na de aankoop weer afhalen.