We zitten al op de 29e en nog steeds zwijgt Major Nelson die vandaag sowieso wat afwezig is. Toch was er kortstondig op Xbox Wire Duitsland iets te zien waardoor we met enige zekerheid kunnen zeggen dat dit de nieuwe Games with Gold gaan worden.

Ondertussen is het nu officieel. De aankondiging klopt. Geen games waar je heel blij van wordt, tenminste, ik niet. We sommen ze voor je op.

Op 1 juni zal het volgende deeltje van Assassin’s Creed Chronicles, die in Russia, gratis te krijgen zijn. In dit deel speel je als  Nikolai Orelov in het Rusland van 1918. Je moet daar een artifact stelen van de Bolsjewieken die de familie van de Tsaar gevangen houden.

Op de helft van juni komt de Smite Gold Bundle in de lijst te staan. Wat daar precies in zit is nog niet helder.

Voor de backward compatible Xbox 360 reeks krijg je als eerste Sonic & All-Stars Racing Transformed. Deze kan je van 1 t/m 15 juni binnenhalen. Heel simpel gezegd, racen met de bekende Sonic Hedgehog en anderen.

Als laatste een LEGO game namelijk die van Indiana Jones 2. Voor de oudgedienden is Indiana Jones wel bekend. De mannelijke voorloper van Lara Croft die je meeneemt op zijn avonturen als archeoloog en held. En in die rol gaat hij door totdat de laatste LEGO steen is omgedraaid.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments