Hoe kom je nou beter tot rust dan met je trekker over je uitgestrekte landschappen toeren? Volgens mij is er voor Renco niks beter. Gelukkig komt er voor de fans dan ook nog zo’n leuke farming simulator. 

Real Farm Sim

Ja, dames en heren… ik bedoel… lezers (om even mee te doen aan de genderneutraliteit). Er is niet zomaar iets aangekondigd. Dit is niet een of andere belabberde Farming Simulator 2017, dit is de shit! De enige echte Real Farm Sim! De naam zegt het al… REAL! Check de trailer NU!

Ho-ly shit! Dit is toch supervet? En dan ook nog eens van de Nederlandse studio Triangle Studio’s. Wat wil je nog meer? Ik weet het niet…

Oke, even alle gekheid op een stokkie. Er is dus een nieuwe boerensimulator onderweg van Nederlandse bodem. De game zal ergens in het laatste kwartaal van dit jaar uitkomen en belooft toch wel wat te worden. Volgens de studio onderscheid deze game zich van anderen in zijn soort door onder andere de 4k-resolutie en de zekere zakelijke uitdaging die de game biedt. Helaas speelt de game zich af op het Amerikaanse platteland en zien we dus geen Nederlandse koeien voorbij komen. Maar goed, dat mag de pret niet drukken toch?

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments