Het internet is natuurlijk gisteren geëxplodeerd met de teaserwebsite van Bethesda over Fallout 4. Maar nu wordt alles even onderzocht qua code en daar komen interessante dingen uit.

Eén van die interessante dingen is dat gebruikers van NeoGaf er achter zijn gekomen dat in de CSS van de site een verwijzing staat naar de vorige generatie consoles. Dus naast de Xbox One, PS4 en pc, staan de Xbox 360 en PS3 ook vermeld. Het lijkt mij stug dat zo’n nieuw spel ook uitkomt voor de vorige generatie. We zijn er nu onderhand wel klaar mee en de engine maakt toch hopelijk vol gebruik van de kracht van de huidige consoles.

Verdere codes verwijzen naar pre-orders voor de Xbox One, PS4 en pc, waardoor fans neigen om te geloven dat de last-gen versie wordt gemaakt door een secundair ontwikkelteam. Het is natuurlijk zo dat de userbase van de vorige generatie nog vele malen groter is dan de huidige generatie consolebezitters. Maar het lijkt mij dat je op een gegeven moment vooruit wilt gaan qua techniek en wat er allemaal mogelijk is. Niet alleen op het gebied van grafische mogelijkheden, maar ook geluid en kunstmatige intelligentie.

Eén van onze redacteuren ging helemaal op onderzoek uit toen een bekend Twitter personage, Alanah Pearce het volgende tweette:

 

jOib9fz

 

Fallout 4.1? Zou het verwijzen naar Project 4.1, een medische studie uit 1954 waar mensen werden onderzocht die waren blootgesteld aan radioactieve stoffen? Voor nu blijft het natuurlijk gissen en moeten we gewoon afwachten tot we vanmiddag meer informatie krijgen. Dus wederom…

VvVQMyZ

 

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties