Evil Dead: The Game aangekondigd met 4k horror

Bij The Game Awards 2020 werden veel nieuwe games aangekondigd, waaronder ook Evil Dead: The Game. Het deed mij niks, maar blijkbaar is er een fanbase tevreden gesteld.

Zoals je in de trailer kunt zien ziet alles er behoorlijk goed uit. Echter kwam het bij mij over als de zoveelste dertien-in-een-dozijn zombie shooter met co-op en PvP gameplay zoals we die al in talloze andere games van de afgelopen 5 jaar hebben gezien. Boring! Op YouTube zie ik echter heel veel mensen die ontzettend blij zijn met deze aankondiging. De game is namelijk gebaseerd op de iconische horrorfranchise Evil Dead waar ik het bestaan niet van af wist.

Evil Dead: The Game is dus een co-op en PvP game waarbij je uiteraard weer lekker mag knallen. Bekende gezichten uit de franchise keren terug zoals Bruce Campbell en Ash. Het doel is om in teams van vier spelers een breuk tussen werelden te dichten en uiteraard wordt daarmee bedoeld om alles te overleven en naar de klote te schieten (supernieuw concept). Fans van de franchise zullen de blokhut uit de trailer herkennen en de kenmerkende kettingzaag van Ash.

De game ziet er wel echt heel goed uit en dit is dan nog maar pre-alpha. Evil Dead: The Game komt in 2021 uit, dus fans… veel plezier.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments