Elden Ring-DLC krijgt releasedatum en onthult beelden van de gameplay

Vandaag kondigt FromSoftware de nieuwe DLC van Elden Ring aan. In een drie minuten durende trailer kunnen we een eerste indruk krijgen.

In de nieuwe trailer zien we gameplaybeelden van Shadow of the Erdtree. De DLC van Elden Ring brengt spelers naar het Land of Shadow.

De eerste blik op de uitbreiding komt twee jaar nadat Elden Ring – de wereld die is gecreëerd door FromSoftware-regisseur Hidetaka Miyazaki en George R. R. Martin, auteur van de meesterwerk fantasiereeks “A Song of Ice and Fire” – werd uitgebracht onder brede lovende kritieken. De game won talloze prestigieuze prijzen over de hele wereld, waaronder Game of the Year bij The Game Awards 2022, Golden Joystick Award 2022, 26e D.I.C.E. Awards en de 2023 Game Developers Choice Awards, en vele andere onderscheidingen.

In Elden Ring: Shadow of the Erdtree stappen spelers in het Land of Shadow om een nieuw avontuur vol mysteries en gevaar te verkennen en om het op te nemen tegen dreigende eindbazen met nieuwe wapens en bepantsering. Treed in de voetsporen van Miquella en ontrafel de duistere kant van het Elden Ring-verhaal.

Elden Ring: Shadow of the Erdtree is vanaf vandaag te pre-orderen. De game van FromSoftware verschijnt op 21 juni 2024! De DLC kost 40 euro. Ook komt er een collector’s edition en een speciale editie waar de basisgame en DLC gebundeld zitten.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties