Eerste trailer van Marvel 1943: Rise of Hydra maakt diepe indruk

Het is al weer een tijdje geleden dat Marvel wat van zich liet horen in de game industrie. Maar daar is vandaag verandering ingekomen want men heeft Marvel 1943: Rise of Hydra aangekondigd!

In de nieuwe game van Marvel Games en Skydance New Media is het chaos in de wereld. Er is een oorlog gaande waarin Hydra de macht in de wereld probeert te grijpen. Vier helden moeten daarom samenwerken om Hydra te stoppen. De hoofdrollen zijn voor niemand minder dan Captain America en Black Panther. Het kwartet wordt compleet met een naamloze, Amerikaanse soldaat en een spionne uit Wakanda.

Duidelijk mag zijn dat Cap en Black Panther het alles behalve eens zijn met elkaar, ondanks het feit dat ze hetzelfde doel lijken te hebben. De eerste beelden weten in ieder geval diepe indruk te maken en vragen om meer. Daarnaast ziet de game er fantastisch uit. Men beloofd om op korte termijn meer informatie omtrent de game naar buiten te brengen.

Mocht je je net hebben lopen te vergapen aan de schitterende beelden, dan hebben we wat minder nieuws. De game heeft namelijk nog geen releasedatum. Wel staat deze op de planning voor een release in 2025. Wij kunnen in ieder geval niet wachten op de eerste gameplaybeelden!

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties