Een echte gangstergame, Reservoir Dogs komt eraan!

Tarantino blijft toch wel mijn lievelingsregisseur aller tijden. Inmiddels heb ik al zijn films gezien en ben ik onwijs benieuwd naar de aankomende game gebaseerd op één van zijn films…

Reservoir Dogs

Reservoir Dogs gaat over een aantal gasten die een juweelroof gaan plegen. Uiteraard gaat dit helemaal de verkeerde kant op en om het nog nét even iets spannender te maken gaat het gerucht dat één van hen eigenlijk een informant bij de politie is. Spannend!

Inmiddels is het alweer 25 jaartjes geleden dat dit mooie filmpje zijn plek op het witte doek mocht opzoeken en dat moet gevierd worden! Met een echte game weliswaar!

Lionsgate en Big Star Games slaan de handen ineen en hebben een officiële ‘vergaming’ van deze film aangekondigd. De game zal voor zowel de pc als de Xbox beschikbaar komen, waarbij de Xbox-versie iets later komt. De pc-versie zal in de lente uitkomen.

Bloody Days

Zo moet de game gaan heten en ik hoop dat dit waargemaakt gaat worden. Reservoir Dogs: Bloody Days is een shooter die het welbekende ’top-down’ perspectief hanteert. Je ziet alles dus van boven. In de game kun je alle 6 de bekende personages besturen, ofwel: Mr. Blonde, Mr. Brown, Mr. Orange, Mr. Blue, Mr. Pink en Mr. White. Gelukkig is het niet zomaar een shooter. Tijdens het spelen moet je namelijk op een strategisch manier de tijd terugspoelen om er voor te zorgen dat je missie lukt en al je partners het overleven. Elke stap die je zet en elke kogel die je afvuurt kan dus van grote invloed zijn op de andere personages. Leuk detail: alle missies zijn gebaseerd op die uit de films, extra cool dus als je de film hebt gezien!

Ik kan in ieder geval niet wachten, wat denken jullie erover? Laat het weten in de comments en check de video hierboven!

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties