EA SPORTS NHL 22 schijnt een licht op zijn supersterren met nieuwe modi

De tijd van de vele sportsgame releases komt er weer aan. NBA, FIFA en natuurlijk NHL.

EA SPORTS heeft vandaag nieuwe informatie vrijgegeven over de werking van de Superstar X-Factors in alle speltypen van NHL 22. Zo zijn er meer manieren dan ooit om de beste spelers van de NHL tot superster te laten uitgroeien wanneer de game op 15 oktober lanceert.

We zullen de komende twee dagen via de EA SPORTS NHL website en sociale kanalen meer informatie en beeldmateriaal delen over Be a Pro, Franchise Mode, World of Chel en Hockey Ultimate Team, maar hier alvast een paar belangrijke weetjes over de speltypen in NHL 22:

Superstar X-Factors in de modi:

 • Hockey Ultimate Team: Power-up items waarmee spelers beginnen met één X-Factor vaardigheid en waarmee ze vaardigheden kunnen vrijspelen naarmate ze vorderen.
 • World of CHEL: Speel in elk speltype World of Chel om X-Factor vaardigheden vrij te spelen die je aan je aangepaste speler kunt toewijzen.
 • Wees een pro: Verdien en rust X-Factor abilities uit om spelers te vormen en hun pro carrière te bevorderen.
 • Speltype Franchise: Nieuwe X-Factor rapporten maken scouting van zowel pro als amateur X-Factoren mogelijk. X-Factoren dragen bij aan de samenstelling van de lijn, beïnvloeden de handelswaarde van spelers en zijn geïntegreerd met Fog of War.

Nieuwe speltype-eigenschappen:

 • Hockey Ultimate Team: Introductie van aanpasbare synergieën-ontgrendel en kies synergieën voor opwaardeerbare spelers om de prestaties van het ultieme team te maximaliseren.
 • Wereld van CHEL:
  • Aanpasbare spelersklassen: Meer hulpmiddelen om je speelstijl te verfijnen door attribuutpunten aan te passen en krachtige X-Factor vaardigheden toe te voegen.
  • Vernieuwde World of CHEL Hub: Krijg sneller dan ooit toegang tot spelmodi, speleraanpassingen, clubs, beloningen, uitdagingen en statistieken in een compleet nieuwe hub.
  • Nieuwe party-flow: Nodig vrienden uit en hang overal rond in de World of CHEL Hub. Ga van het ene speltype naar het andere zonder opnieuw te hoeven feesten.
  • EASHL Club Arena’s: Als de EASHL Club van een speler een aangepaste arena heeft, wordt dit je thuisbasis in de World of CHEL Hub.
 • Wees een prof: Nieuwe verhaallijnen en uitdagingen voor meerdere seizoenen bieden doelen voor de langere termijn, zoals het opbouwen van een dynastie in een vroeg stadium van de carrière van een speler zoals Sidney Crosby, of het winnen van opeenvolgende Cups in verschillende teams zoals Patrick Maroon.
 • Speltype Franchise: Om de komst van de Seattle Kraken te vieren, kunnen spelers nu een expansion draft houden voor het 33e NHL-team.

Daarnaast kun je op 4 en 6 oktober kijken naar de NHL 22 In-Depth content series, waarin we dieper ingaan op Be a Pro, Franchise Mode en Hockey Ultimate Team. Mocht je het gemist hebben, bekijk dan hier de video van de World of Chel contentserie.

NHL 22 is verkrijgbaar op 15 oktober.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments