Disney Dreamlight Valley krijgt fysieke editie, mogelijk uit early access

Disney Dreamlight Valley is ondertussen bijna een jaar oud en werd binnen onze community een regelrechte hit. Nu is er goed nieuws voor de verzamelaars en mensen die hem nog niet hebben gespeeld.

De game krijgt namelijk een fysieke editie. Deze zogeheten ‘cozy edition’ is nu beschikbaar voor preorder en lijkt er op te hinten dat de game af is. Dreamlight Valley kwam namelijk uit als early access game. Naast de game krijg je in de cozy edition een stickervel en een gelimiteerde poster. Het levert je daarnaast in game 14,500 moonstones, een cottage stijl voor je huis, een sweater en een skin voor je wasbeer companion op.

In Disney Dreamlight Valley bouwen spelers hun eigen Disney dorp. Dit doet men door quests te voltooien, gewassen te verbouwen en voorwerpen te verzamelen. De game kreeg het afgelopen jaar meerdere updates waarmee nieuwe Disney characters en missies werden geïntroduceerd. Een exacte datum voor de fysieke release is nog niet helemaal bekend, al zien we de datums van 20 en 27 oktober langskomen. We houden je op de hoogte!

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties