Xbox Live down, niks geks, gebeurt vaker, je raakt er bijna aan gewend.

Gisteravond was het weer raak. Xbox Live had grote problemen. Inloggen ging nog maar net, maar een party starten was dramatisch. Online spelen ging met vlagen maar ik werd in een sessie Rainbow Six Siege meerdere malen uit de game gegooid en sommige onderdelen waren totaal onspeelbaar. Dus maar aan de singleplayer gegaan. De storing heeft zo’n 8 uur geduurd en dat is best een tijd.

Zoals altijd kwam er redelijk snel een tweet van Xbox Support met de standaard riedel.

En zoals altijd zonder enige reden hoe dit is gebeurd. Al zijn er mensen zijn die zo’n bericht lezen en denken:  “oke, ik wacht wel even, ik heb geduld”, de meesten onder ons krijgen onderhand buikkrampen van deze zinnetjes, vooral het laatste ‘bedankt voor uw geduld” is er ééntje waarbij je denkt… pleur toch op met je bedankt voor mijn geduld, welk geduld?

Wij, het klootjesvolk, zijn daar niet alleen in. Ook bekende namen laten zich onderhand horen. Onze grote vriend en rapper Snoop Dogg liet via Instagram dan ook aan Xbox, Microsoft en Bill Gates weten dat ze hun shit moesten fixen.

Message to xbox1 n ea server fix your shit or playstation here we come ??✨??

Een video die is geplaatst door snoopdogg (@snoopdogg) op

Gelukkig hebben ze bij Xbox de altijd grappige Phil Spencer die al snel via Twitter een antwoord gaf aan Snoop Dogg en hem vertelde dat hij zijn frustraties begreep. Begripvolle mensen daar bij Xbox, dat dan weer wel.

Tot zover onze kleine GTST online soap. Gelukkig werkt alles nu weer en kunnen Snoop en ome Phil weer lekker slapen.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties