De verjaardag is gevierd. 20 jaar oud is Xbox nu. Dit zijn de hoogtepunten van de stream ter ere van dit jubileum.

• Als dank aan de Xbox-community voor 20 jaar support, lanceerde 343 Industries de free-to-play Halo Infinite Multiplayer Beta en Season 1 drie weken eerder, vanaf nu beschikbaar voor alle spelers op Xbox Series X|S, Xbox One en Windows pc. Het zal later vandaag ook beschikbaar zijn via Xbox Cloud Gaming. Spelers kunnen genieten van de content van Season 1, inclusief alle maps, core modes, Academy features en Battle Pass.

• In december komt Power On: The Story of Xbox uit. Neem een ​​kijkje achter de schermen en ontdek het ware verhaal achter de creatie van Xbox en de 20-jarige reis die daarop volgde. Alle zes afleveringen zijn vanaf 13 december wereldwijd te streamen.

• Ter ere van het 20-jarig jubileum van Xbox zijn er vandaag 70+ Xbox 360- en originele Xbox games toegevoegd aan de bibliotheek met backwards compatibility op zowel Xbox One als Xbox Series X|S. Op de nieuwe consoles ondersteunen al deze games Auto HDR en vele resolutieverbeteringen. We hebben ook FPS Boost ingeschakeld voor nog meer games!

• Er is een samenwerking met Netflix’s “Red Notice”, met in de hoofdrol Dwayne “The Rock” Johnson, Ryan Reynolds en Gal Gadot, om het 20-jarig jubileum te vieren en The Xbox Vault te onthullen.

• Voor het 20-jarig jubileum is er samengewerkt met adidas om de allereerste console-geïnspireerde sneakercollectie ooit te ontwerpen. De derde en laatste schoen, geïnspireerd door Xbox Series X, wordt naar de fans wereldwijd te gebracht. Er is binnenkort meer nieuws over hoe de fans een paar kunnen bemachtigen!

Abonneer
Abonneren op
1 Reactie
Inline Feedbacks
View all comments
Kira
Kira
1 jaar geleden

Ik had stiekem toch een leuke verassing in de vorm van een nieuwe exclusive ofzo gehoopt.