Crown Wars: The Black Prince toont gameplay

Vandaag verscheen een nieuwe gameplay-video van Crown Wars: The Black Prince. Deze game is nu ook beschikbaar voor pre-orders.

De nieuwe video verplaatst je naar een middeleeuwse dark fantasy world waarin facties elkaar bestrijden in turn-based gevechten. Wie in Crown Wars: The Black Prince wil zegevieren, kan zijn voordeel doen met drie belangrijke tips: planning en positionering zijn cruciaal voor effectief aanvallen en verdedigen, aanvallen van hogere grond zijn nauwkeuriger en bieden een grotere kans op voltreffers, en synergieën tussen verschillende klasses kunnen tijdens missies het verschil maken tussen succes en mislukking.

Crown Wars: The Black Prince dompelt spelers onder in de Honderdjarige Oorlog. Tijdens deze oorlog bestrijden verschillende koninklijke families elkaar in bloederige conflicten, met als inzet de kroon van het machtigste koninkrijk van het Westen. Daarnaast is er een machtig kwaad op komst, een kracht die de geschiedenis voorgoed kan veranderen. In hun zucht naar macht, zorgt een geheime, boosaardige organisatie genaamd The Order overal in het koninkrijk voor strijd en chaos.

Crown Wars: The Black Prince verschijnt op 7 maart 2024.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties