CrossfireX laat eerste gameplaybeelden zien

Tijdens de E3 werd CrossfireX voor het eerst aangekondigd, maar nu tijdens de XO19 werden ons de eerste gameplaybeelden getoond van deze nieuwe shooter.

Trouwe podcast-luisteraars hebben de XBNL-Tune ongetwijfeld herkend bij het zien van de trailer. Wij hebben geen invloed uit kunnen oefenen op de ontwikkeling van de game, maar wat we nu zien krijgt wel de goedkeuring van deze redacteur.

CrossfireX is een first person shooter waarbij je als speler midden in een conflict belandt tussen twee private militaire facties. Global Risk, dat vertrouwd op goed getrainde ex-militairen en geavanceerde technologieën om de orde en veiligheid te bewaren en Black List dat gebruik maakt van Guerillatactieken om onderdrukkende regimes te destabiliseren in naam van de vrijheid.

Welke kant je ook kiest, de makers beloven je doelgerichte missies in allerlei klassieke spletypen, maar ook een stuk of wat nieuwe modes. Een exacte releasedatum is nog niet bekend, maar ergens in 2020 moet CrossfireX uitkomen. Oh, en hij wordt free to play! Lekker.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments