Creatures of Ava aangekondigd tijdens Xbox Partner Preview

Hou je van natuurrijke omgevingen en dieren? Dan is Creatures of Ava, een game die bij de Xbox Partner Preview werd aangekondigd wellicht iets voor jou!

Creatures of Ava wordt ontwikkeld door Inverge Studios en draait om de wereld van Ava waar een infectie heerst die zich razendsnel verspreid. Aan jou als speler de taak om Ava te redden! Hierbij leer je de oorspronkelijke inwoners van Ava kennen die een diepe verbintenis met de wereld hebben.

Maar dat is nog niet alles, want de wereld van Ava zit vol met verschillende soorten dieren. Spelers krijgen hierbij een fluit ter beschikking die ze kunnen gebruiken om met deze wezens te communiceren. Tevens kunnen ze ingezet worden om verschillende puzzels op te lossen en door de ogen van deze dieren te kunnen kijken.

Daarnaast is het de taak aan spelers om de infectie die het land van Ava bedreigt te verwijderen. Dit doe je door gebruik te maken van zogeheten geweldloze combat mechanics. Zo is er een staf die je kunt gebruiken om de infectie op te ruimen, terwijl je ondertussen wordt aangevallen door wilde dieren die je dient te ontwijken.

Benieuwd geworden naar de game? Helaas is er nog geen releasedatum, maar de game staat voor 2024 op de planning. We houden je op de hoogte!

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties