Je kent het wel, sta je net op het punt dat fatale schot te lossen, komt er een melding in beeld. Sluit je controller aan! Damn, batterij leeg.

Het is allemaal leuk hoor dat draadloze gedoe maar het heeft één nadeel, er moet iets van een batterij in. Het irritante van batterijen is dat ze op gaan. Natuurlijk kan je, net zoals deze gamer, altijd een extra set oplaadbare batterijen naast je Xbox hebben staan maar wat als dit niet meer nodig zou zijn. Wat als je binnen een minuut je batterij weer helemaal zou kunnen opladen?

supercharger

Volgens PDP zorgt hun laatste gadget ervoor dat je Xbox One controller sneller opgeladen is dan de tijd die je nodig hebt om een plas te doen en wat te drinken te halen. Die snelheid hebben we nog niet eerder gehoord. Verder weten we eigenlijk nog weinig want het bedrijf wil deze info pas tijdens de Consumer Electronics Show volgende week openbaren. Wat we nu wel weten van deze Super Charger, zo gaat het apparaat waarschijnlijk ook genoemd worden, is dat het alleen voor de Xbox One is en dat het “de mogelijkheid heeft om een Xbox One controller in seconden op te laden” aldus Tom Roberts, de CTO van PDP. Wat we op het plaatje ontdekken is dat er de battery pack een grote uitstulping heeft in het midden van de controller. Wat dit is en of het de controller veel zwaarder gaat maken, dat weten we volgende week pas.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments