Beproef je geluk in Sleight of Hand

Joshua Briggs, bekend van Framed, is terug met een nieuw mysteriespel en deze keer heeft het een bovennatuurlijk element. RiffRaff Games heeft de aanstaande release aangekondigd van Sleight of Hand, een “third-person card-slinging occult noir stealth sim”. Ja, je moet het maar verzinnen.

Sleight of Hand volgt Lady Luck, een voormalige occulte detective die haar voormalig heksenclubje moet opsporen en verslaan. Zij  is de noir-hoofdrolspeler en ze komt naar Steeple City met een vervloekt kaartspel (noodzakelijk, aangezien ze haar linkerhand verloor de laatste keer dat ze haar medeheksen zag). Elke kaart heeft een unieke vaardigheid, zoals de Hex-kaart die zich vastklampt aan een verborgen vijand en de Peekaboo-kaart die ze in beeld brengt. Een andere handig klinkende kaart heet de Chain Smoker-kaart: het verbindt het lot van meerdere tegenstanders met elkaar, zodat Lady Luck één kaart kan gebruiken om ze allemaal te stoppen.

De gameplay omvat ook het oplossen van puzzels om geheime doorgangen te gebruiken en het ondervragen van heksenleden, allemaal in de hoop de leider te bereiken.

Lady Luck zelf wordt ingesproken door Debi Mae West, die je misschien herkent als Meryl Silverburgh van Metal Gear Solid. De game krijgt medio 2025 een Game Pass-lancering op release voor Xbox Series X|S en Windows-pc.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties