Vandaag liet men weten dat er van Battlefield een nieuwe versie uit gaat komen. Revolution is de bijtitel die deze game gaat krijgen.

Battlefield 1 Revolution bevat de basisgame en de Battlefield 1 Premium pas waardoor je alle uitbreidingen erbij krijgt. Je krijgt onmiddelijk toegang tot de They Shall Not Pass uitbreiding waar zes extra maps inzitten. Ook krijg je het Red Baron Pack, het Lawrence of Arabia Pack en het Hellfighter Pack, met daarin thematische wapens, voertuigen en emblemen, gebaseerd op beroemde helden en voertuigen.

Vanaf nu kan je ook al spelen met de Lupkow Pass, de eerste map van In the Name of the Tsar die uitgebracht wordt. In Lupkow Pass kunnen spelers het gevecht aangaan op de met sneeuw bedekte ravijnen en verraderlijke afgronden van de Eerste Wereldoorlog. Vervolgens wordt in september de volledige uitbreiding uitgebracht, waarin spelers meer te zien krijgen van het grootste front van de oorlog, met het Russische leger, het dodelijke Vrouwenbataljon Batallion of Death, vijf nieuwe maps en twee nieuwe missies.

In the Name of the Tsar bevat ook 11 nieuwe wapens, de nieuwe zware bommenwerper Ilya-Muromets, de zware pantserwagen Putilov-Garford, het nieuwe speltype Supply Drop, nieuwe medailles, dog tags, servicesterren en meer. Het is de grootste update in de geschiedenis van Battlefield.

Incursions

In de closed alpha van Battlefield 1 Incursions maken spelers kennis met een intense, competitieve ervaring die op teamwork is gefocust.

Spelers hebben al hun skills nodig in deze intense 5-tegen-5-gevechten. Die staan garant voor dramatische momenten, natuurlijk met de kenmerkende gameplay en voertuigen waar Battlefield bekend om staat. Vanaf september kunnen deelnemers aan de closed alpha kiezen uit acht verschillende uitrustingen (Trench Surgeon, Control Leader, AT Assault, Battle Mechanic, Mortar Support, Raid Leader, Shock Assault, Proximity Recon) op de aangepaste Battlefield 1-map Giant’s Shadow. Ze kunnen hogere rangen bereiken voor toegang tot betere wapens en vaardigheden, gebaseerd op een combinatie van tijd en prestaties. De closed alpha van Battlefield 1 Incursions is maar het begin van het werk dat het team in samenwerking met de Battlefield-community zal steken in een competitieve ervaring voor de lange termijn. De functies, content en systemen van Battlefield 1 Incursions kunnen nog veranderen tussen de closed alpha en het uiteindelijke product. De komende maanden maken we meer bekend over de structuur van de competitieve elementen en evenementen.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments