Tijdens de E3 van 2019 werd Elden Ring voor het eerst getoond. Maar sindsdien is het stil. Wat is de stand van de game op dit moment?

De game zou een samenwerking tussen de schrijver George R. R. Martin en Hidetaka Miyazaki van From Software (die we vooral van de Souls-serie kennen) worden. Na een lange stilte is er een beetje nieuws.

Op de Chinese social media Bilibili liet een Soulsborne creator genaamd Longqi Bangbangtang beelden van artwork van de game zien. Waarschijnlijk zien we twee bosses in de game. Deze video was even op het platform te zien maar werd al snel weer offline gehaald door de poster. Gelukkig waren er al shots van de video gemaakt zodat we toch iets met jullie kunnen delen.

We zien een onbekende vijand en een bekende, eentje die al in de reveal trailer te zien was. Daarnaast gaf hij wat info maar dat moeten we wel met een korrel zout nemen want het blijft een gerucht.

  • De game zal elementen uit de Keltische mythologie laten zien en heeft als basis de boom Yggdrasil uit de Noorse mythologie
  • De gameplay lijkt op die uit Dark Souls maar de map is veel groter
  • Er zal dynamisch weer en een dag/nacht cyclus te zien zijn
  • De ontwikkeling van de game is in de eerste helft van 2020 voltooid en men is nu bezig om de boel te finetunen
  • De game zal characters zoals Gael en de Xanthous King bevatten

Op welke platforms Elden Ring zal gaan draaien, is nog onbekend. De game zal door Bandai Namco worden uitgebracht.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments