Xbox Live is de laatste weken een bron van storingen geweest. 2016 is niet lekker begonnen voor het systeem.

In januari en februari heeft het op verschillende vlakken meerdere malen last van storingen gehad. Soms was het niet mogelijk om digitale games te spelen, andere momenten was de party niet bereikbaar. Zelfs Snoop Dogg maakte zich er druk over.

Op Reddit is er een draadje die als titel heeft: “Has Microsoft Even Thought About Compensation for the Last 2 Weeks?” oftewel, gaat Microsoft met iets over de brug komen voor al het geleden leed. Al meer dan 500 comments zijn op dat draadje gepost en de auteur van het stuk heeft er bij Microsoft op aangedrongen dat ze iets van een compensatie moeten leveren, al was het maar een week gratis Xbox Live Gold.

Major Nelson heeft de moeite genomen om er een antwoord op te geven. Hij geeft aan dat hij een aantal van de suggesties die daar gepost zijn bij de juiste afdelingen van Microsoft heeft afgeleverd. Hij doet geen belofte over de compensatie maar belooft wel dat hij bij terugkomst enkele één-op-één meetings heeft gepland met het Xbox Team om te kijken wat er mogelijk is.

Dit zou niet de eerste keer zijn dat het bedrijf een vorm van compensatie geeft. In 2014 gaven ze ook al een gratis week Xbox Live Gold omdat de lancering van Titanfall zo waardeloos was verlopen.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties