11 feiten over sci-fi game The Invincible

The Invincible is een verhaalgedreven avontuur dat zich afspeelt in een sciencefiction-wereld van Stanisław Lem. Het spel is ontwikkeld door 11 bit studios en Starward indusitries. In een nieuwe trailer leren we 11 feitjes over de game.

Het verhaal volgt wetenschapper Yasna die op zoek gaat naar een vermiste bemanning op planeet Regis III. Het spel biedt 11 verschillende eindes, afhankelijk van de keuzes die de speler maakt. Het spel is geïnspireerd op het werk van Stanisław Lem, een Poolse sciencefictionschrijver. Als speler kruip je in de huid van je een zeer gekwalificeerde, scherpzinnige astrobioloog genaamd Yasna. Verstrengeld in een ruimterace beland jij en je bemanning op de onontdekte planeet Regis III. De wetenschappelijke reis verandert al snel in een zoektocht naar vermiste bemanningsleden. Volg hun spoor, maar wees je er volledig van bewust dat elke beslissing die je neemt je dichter bij gevaar kan brengen. Ontdek verbijsterende wetenschappelijke verschijnselen in een kosmisch, filosofisch avontuur dat zich afspeelt in spookachtige landschappen. Ontdek fragmenten van wat verloren is gegaan en rapporteer aan je Astrogator, laat zijn stem je helpen in moeilijke tijden.

Dompel jezelf onder in de atompunk-sfeer door verschillende tools te gebruiken, zoals een telemeter of een tracker, en rijdt een voertuig door een adembenemend landschap. Ervaar realistische interacties met analoge technologieën in een retro-futuristische tijdslijn.

The Invincible is nu beschikbaar op de Xbox Series X|S.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties