More
  Laden Evenementen

  « Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

  South Park: Snow Day

  maart 26

  South Park Digital Studios, de studio die je South Park: The Stick of Truth, South Park: The Fractured but Whole en South Park: Phone Destroyer bracht, komt met het volgende hoofdstuk in de ontdekkingsreis van de nieuweling.

  Vier samen met Cartman, Stan, Kyle en Kenny in driedimensionale glorie de meest magische tijd in het leven van elk jong kind: ijsvrij! Een enorme sneeuwstorm veroorzaakt chaos in het stadje en nog veel belangrijker: je kreeg vrij van school.

  Speel met maximaal drie vrienden, gebruik matchmaking of speel de game alleen met bots in je team en vecht je een weg door het besneeuwde stadje South Park. Stort je in doldwaze gevechten vol actie tegen strijdende partijen in een geheel nieuw verhaal waarvan jij de regels bepaalt. Gebruik unieke wapens en gebruik verwoestende, upgradebare speciale vaardigheden in een nieuw avontuur waarin je de wereld redt en geniet van een dagje geen school.

  Het is ijsvrij, bro!

  – Een totaal nieuwe 3D-coöpgame.
  – Een sneeuwstorm van epische proporties heeft South Park bedekt met een dik pak sneeuw en het is aan Cartman, Stan, Kenny, Kyle en jou als de nieuweling om het stadje te redden.
  – Beleef voor het eerst in een South Park-game coöperatieve gameplay met maximaal drie vrienden of bots en voer krachtige, gecoördineerde aanvallen uit op je tegenstanders.
  – Gebruik verwoestende mêlee- en afstandswapens die je kunt upgraden. Zet speciale vaardigheden en krachten in die hordes vijanden en epische eindbazen op hun knieën dwingen.
  – Gebruik allerlei iconische cosmetische mogelijkheden om je nieuweling aan te passen, van talloze soorten mutsen tot Cheesy Poof T-shirts en een onderkin.

  Gegevens

  Datum:
  maart 26
  Evenement Tags:
  , ,