More
  Laden Evenementen

  « Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

  Planet Zoo: Console Edition

  maart 26

  €49,99

  Bouw een wereld voor wilde dieren met Planet Zoo: Console Edition. De ontwikkelaars van Planet Coaster en Zoo Tycoon brengen de ultieme dierentuinsimulatie uit voor consoles.

  Ontdek het bekroonde, voor een BAFTA genomineerde Planet Zoo op console!
  Bouw een wereld voor wilde dieren met Planet Zoo: Console Edition. De ontwikkelaars van Planet Coaster en Zoo Tycoon brengen de ultieme dierentuinsimulator uit voor consoles. De controllerondersteuning geeft je effectieve creatieve tools binnen handbereik in Planet Zoo. Leef je uit met alle functies, content en dieren die in de loop der jaren zijn uitgekomen met de gratis updates van deze pc-game.

  Planet Zoo: Console Edition bevat een ongelooflijke verzameling authentieke dieren die de wereld die je om ze heen bouwt beleven, voelen en verkennen. Creëer unieke leefgebieden en uitgestrekte landschappen, en maak zinvolle keuzes om dieren te verzorgen terwijl je de wildste dierentuinen ter wereld intuïtief aanlegt en beheert. Speel op vier afwisselende manieren: pak een wereldwijde campagne aan in het speltype Carrière, bouw een netwerk van verbonden dierentuinen in het speltype Franchise, stel je vaardigheden op de proef in het speltype Uitdaging of laat je creativiteit de vrije loop in het speltype Sandbox.

  Simulatie komt tot leven
  Maak kennis met een wereld boordevol prachtige, realistische dieren. Van speelse leeuwenwelpjes tot machtige olifanten, elk dier in Planet Zoo is een denkend en voelend individu met een karakteristiek uiterlijk en een eigen persoonlijkheid. Maak gedetailleerde omgevingen waarin de natuurlijke habitat van je dieren tot leven komt, onderzoek en beheer elke soort zodat het goed met ze gaat en help je dieren hun jongen groot te brengen om toekomstige generaties te verzekeren van een bestaan.

  Zinvol beheer
  Beheer een verbazingwekkende levende wereld die op elke beslissing van je reageert. Concentreer je op het grote geheel of doe alles tot in het kleinste detail zelf. Verras bezoekers met iconische exposities, ontwikkel je dierentuin met nieuw onderzoek en laat nieuwe generaties van je dieren los in het wild. Jouw keuzes komen tot leven in een wereld waar dierenwelzijn en behoud voorop staan.

  Onbeperkte creativiteit
  Met de intuïtieve creatieve besturing van Planet Zoo maak je in een handomdraai een unieke dierentuin door middel van handige bouwtools. Elke creatieve beslissing van je beïnvloedt de levens van je dieren en de ervaring van je bezoekers. Geef je fantasie vrij baan en leg meren, rivieren, heuvels en bergen aan, hak paden en grotten uit en bouw verbluffende dierentuinen waarbij je kunt kiezen uit unieke thema’s en honderden bouwonderdelen.

  Delen en inspireren
  Sluit je aan bij de community met cross-platformfuncties voor consoles en deel de creatiefste leefgebieden en landschappen ter wereld en zelfs hele dierentuinen in de Frontier Workshop. Zie je eigen ontwerpen opduiken in dierentuinen over de hele wereld of ontdek elke dag nieuwe content van de Planet Zoo-community.

  Gegevens

  Datum:
  maart 26
  Kosten:
  €49,99
  Evenement Tags:
  , , ,

  Tickets

  Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
  Tickets are not available as this evenement has passed.