Ondanks het feit dat The Crew Motorfest geen Forza Horizon kwaliteit haalt, is het wellicht leuk om de game op te pakken om te ontdekken of het iets voor jou is. Dat kan met de aankomende trial dagen.

Vanaf 10 oktober (vandaag) tot en met 20 oktober, kun je 5 uur lang de game proberen zonder een cent uit te geven. Let wel op, als je in september al vijf uur hebt gespeeld via de toenmalige trial, dan is je tijd nu op. Had je nog een paar uurtjes over van toen? Dan kan je dat nu spelen tot die vijf uur voorbij is. Naast de trial krijg je ook 20% korting op de standaard editie. Alle progressie die je boekt, blijft bestaan voor als je later de volle game haalt.

In The Crew Motorfest kan je lekker racen op Hawaï. De game heeft ontzettend veel te bieden, dus die vijf uur zullen ongetwijfeld zo voorbij zijn. Ik heb zelf de game nog niet opgepakt, maar ik ga ‘m zeker proberen op de pc en later zelfs via Ubisoft+ spelen. Dan kan je een maand lang (of meer natuurlijk) even alle Ubisoft titels spelen. Dat is met de onlangs uitgekomen Assassin’s Creed: Mirage wel een leuke deal (lees hier de review van Rob).
 

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties