We leven in een tijd van remasters. Sommige gewenst en zeer goed, sommige totaal overbodig of slecht. Maar Red Dead Redemption, die vraagt echt om een remake.

Het idee van een Red Dead Redemption remaster wordt steeds sterker. Zeker omdat Rockstar Games tijdens de wekelijkse update van GTA Online een nieuw logo heeft gelekt. Dit logo werd minuten later weer snel verwijderd, maar niet snel genoeg want de info was al gezien en werd al snel gedeeld.

Hoewel het logo er precies hetzelfde uitziet als het logo op de cover van de oorspronkelijke game uit 2010, hebben oplettende ogen ontdekt dat het handelsmerksymbool (™) in het vermeende nieuwe logo is vervangen door een geregistreerd handelsmerksymbool (®). Dit lijkt wat triviaal maar is wel degelijk voeding voor het gerucht dat er een nieuwe upgrade komende is. Mede door de codenaam die men bij Rockstar liet zien: RDR1RSP. We zien de community daar lekker op speculeren en de uitkomst is dat men daar Red Dead Redemption 1: Rockster Presents mee bedoeld.

Dat zijn de kleine kruimels waarmee wij het moeten doen. We gaan afwachten of we al snel iets van Rockstar Games gaan horen. Een aankondiging van deze herbouw zou zeer logisch zijn. Als we de puzzelstukjes bij elkaar leggen, dan klopt dit allemaal wel. Take-Two heeft al eerder tijdens de conference call over het fiscale jaar 2023 onthuld dat er plannen zijn om twee nieuwe bewerkingen van eerder uitgebrachte titels te gaan doen. Aangezien zo’n fiscaal jaar tot maart 2024 loopt, kan het best zo zijn dat we binnenkort meer weten over deze in 2010 uitgebrachte Xbox 360 game.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties