Relaxed met je sjaal spelen in SCARF

Ken je dat? Na het spelen van al die adrenaline exploderende games, wil je soms tot rust komen. Dat kan want SCARF is nu uit om je naar je zen-moment te brengen. Ontwikkelaars Uprising Studios willen zeker dat je de tijd neemt voor je ervaring.

Als een trailer begint met transcendente muziek, compleet met de geluiden van een windgong, dan weten we dat we een heel ontspannen en relaxte game tegemoet gaan. Misschien wordt er ook nog wat mysterie en intrige in gegooid. Nou, dat lijkt zeker het geval te zijn in SCARF.

Werp een eerste blik op SCARF op Xbox – na een pc-release in 2021 – en je denkt meteen aan Journey of misschien RiME. Beide zijn heldere, kleurrijke avonturen die je meenemen op een emotionele reis met een flinke dosis puzzels om op te lossen.

Je speelt als een jongen die voorbestemd is om een magische held te worden, geholpen op zijn avontuur door zijn draakvormige sjaal. Zal hij dit potentieel vervullen of in opstand komen tegen deze profetie? Door gebruik te maken van de sjaal om te springen, rennen en vliegen door de vele prachtige omgevingen, nieuwe vaardigheden te leren om een aantal lastige puzzels te overwinnen en te genieten van de vloeiende muziek, vinden we misschien ons antwoord.

Hij is nu even in de sale dus voor net geen 8 eurootjes kan je lekker even uitpuffen.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties